Restrictii rutiere

Restrictii rutiere

Traseele sunt gândite astfel încât să pună în valoare pe cât de mult se poate obiectivele de interes din municipiul Lugoj și împrejurimi, dar cu impact minim asupra traficului rutier. Pe parcursul Evenimentului, traficul va fi restricționat, dar nu va fi întrerupt.

Restricțiile vor fi disponibile în platforma Waze, astfel încât șoferii care o folosesc să fie ghidați în timp real pentru ocolirea sectoarelor unde traficul va fi închis.

Restricții:

Pe str. Coriolan Brediceanu, sectorul cuprins între str. Coloman Wallisch și str. Mihai Eminescu – întreruperea circulației pe perioada desfășurării evenimentului. Traficul dinspre Podul de Fier va fi re-direcționat de la intersecția străzilor M. Eminescu și C. Brediceanu pe relația str. Magnoliei – obligatoriu stânga pe str. Padeșului – str. Bucegi – sens giratoriu Enescu.

Pe str. Padeșului, sectorul cuprins între intersecția cu str. Magnoliei și intersecția cu str. C. Brediceanu – întreruperea circulației pe perioada desfășurării evenimentului.

Restricții rutiere
Redirecționarea traficului

La Podul de Fier, la intersecția Spl. C. Coposu și Spl. G. Coșbuc cu str. Unirii – trafic restricționat, cu oprirea autovehiculelor doar când traversează participanții, în alergare.

Pe DJ680, la ieșirea din localitatea Tapia în direcția Măguri – trafic restricționat, cu oprirea autovehiculelor doar când traversează participanții, în alergare.