Elementor #7009

Elementor #7009

Contact

Chiar aici în Lugoj. #Futureshaper

Cu o istorie de 30 de ani în Lugoj, suntem recunoscuți și apreciați ca fiind un angajator de top în rândul comunității lugojene și în împrejurimi. Ne propunem ca în următorii 5 ani să devenim alegerea numarul 1 pentru angajații actuali și viitori, pentru clienți, dar și pentru organizația noastră. Vom atinge acest obiectiv acționând permanent cu respect față de mediul înconjurător. În echipa noastră din Lugoj, vei găsi un mediu de lucru în care stimulăm performanța și ne preocupăm în permanență de dezvoltarea angajaților noștri, unde sărbatorim diversitatea și incluziunea. Împreună generăm idei care contribuie la îmbunătățirea produselor și soluțiilor Honeywell din întreaga lume.

La Honeywell Lugoj poți deveni un membru al echipei noastre de creatori și inovatori ai unor produse care contribuie la un viitor mai sigur și mai bun. Alătură-te uneia dintre principalele fabrici  de componente și echipamente electronice pentru sisteme de detecție a incendiilor și de control al accesului în clădiri. Contribuie și tu la transformarea orașelor în care trăim și a clădirilor în care lucrăm.
Avem o echipă de oameni talentați si entuziaști din întreaga regiune, încurajând un mediu de lucru în care spiritul și munca în echipă ajută la modelarea viitorului.