Contact Us 02

Construim viitorul împreună

Chiar aici în Lugoj. #Futureshaper

Cu o istorie de 30 de ani în Lugoj, suntem recunoscuți și apreciați ca fiind un angajator de top în rândul comunității lugojene și în împrejurimi. Ne propunem ca în următorii 5 ani să devenim alegerea numarul 1 pentru angajații actuali și viitori, pentru clienți, dar și pentru organizația noastră. Vom atinge acest obiectiv acționând permanent cu respect față de mediul înconjurător. În echipa noastră din Lugoj, vei găsi un mediu de lucru în care stimulăm performanța și ne preocupăm în permanență de dezvoltarea angajaților noștri, unde sărbatorim diversitatea și incluziunea. Împreună generăm idei care contribuie la îmbunătățirea produselor și soluțiilor Honeywell din întreaga lume.

La Honeywell Lugoj poți deveni un membru al echipei noastre de creatori și inovatori ai unor produse care contribuie la un viitor mai sigur și mai bun. Alătură-te uneia dintre principalele fabrici  de componente și echipamente electronice pentru sisteme de detecție a incendiilor și de control al accesului în clădiri. Contribuie și tu la transformarea orașelor în care trăim și a clădirilor în care lucrăm.
Avem o echipă de oameni talentați si entuziaști din întreaga regiune, încurajând un mediu de lucru în care spiritul și munca în echipă ajută la modelarea viitorului.


Honeywell Building Technologies

Clădirile impactează modul în care oamenii trăiesc zilnic. La Honeywell Building Technologies (HBT) Lugoj, transformăm modul în care funcționează fiecare clădire, prin crearea de produse și soluții pentru clădiri inteligente.
 
Tehnologiile noastre diverse ne permit să creăm soluții inovative. Clădirile ar trebui să fie eficiente și sustenabile, iar informațiile referitoare la acestea, gestionate prin intermediul soluțiilor noastre software și hardware,  pot îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Inginerie și Software

Inginerii noștri hardware și software lucrează pe multiple sisteme de operare și pe o gamă variată de platforme.
De la automatizarea clădirilor pentru a fi mai confortabile, la a face locurile de muncă mai sigure și mai productive și până la cele mai noi sisteme de management al clădirilor, vei avea oportunitatea să lucrezi cu cele mai noi tehnologii. Avem, de asemenea, o gamă variată de oportunități de carieră pentru cei specializați în managementul proiectelor, ingineria de procese și produse, cercetare și dezvoltare și multe altele. Regăsești mai jos cele mai recente oportunități din inginerie.

Internships și programe pentru absolvenți

Stagiile și oportunitățile de internship la Honeywell te pregătesc pentru viitor. Vei lucra cu experți din domeniu la proiecte semnificative pentru business  și vei avea toate uneltele necesare pentru a-ți dezvolta abilitățile. 
Organizam zilele porților deschise în care poți arunca o privire la modul în care lucrăm și la facilitățile noastre. Programele noastre de internship sunt destinate tuturor celor interesați de dezvoltarea celor mai noi tehnologii din industria electronică și managementul clădirilor.

Specialiști logistică și aprovizionare

Viitorul producției este unul avansat, în care lanțurile de aprovizionare sunt esențiale și adaptabile. La Honeywell Lugoj, combinăm tehnicile avansate de producție cu analiza big data pentru a lua decizii inteligente care cresc eficiența și scad costurile. Căutăm specialiști în achiziții, lanț de aprovizionare și logistică să ni se alăture, așa că aruncă o privire la cele mai recente oportunități de mai jos.

Operatori Producție și Logistică

În direcția dezvoltării continue a fabricii din Lugoj, avem diverse oportunități de angajare pentru roluri de operatori în producție, manipulanți marfă și tehnicieni de mentenanță. 

Poți aplica mai jos sau trimite-ne CV-ul tău la adresa de email: recrutarelugoj@honeywell.com. Pentru mai multe detalii, ne poți contacta și la numărul  de telefon: 0758-114-116.